Hemma från Deniz

Har ju varit hos Deniz så har inte kunnat blogga!!! Jag kom till henne vid halv fyra så hjälpte hon mig med min telefon, sen kom Julia och Natti och då gick vi och käka kebab. Sen låg vi i soffan och kollade på film, mib3 och trust! Sen gick vi inte och la oss förräns kl 4.30 typ för vi var galna på hög nivå! Sen nu på morgonen kollade vi på: i am Sam och taken!
Jag har haft det grymt kul! Ska ta en lång dusch nu och sen fixa lite med min telefon! Bloggar mera sen!


   Fixat naglarna!!

Har fixat naglarna nu lite slarvigt!


   Min mobil har kommit!!!

Min mobil har äntligen kommit fast de måste ligga på laddning tills imorn men jag vill inte vänta!!!


   Godmorgon

Vaknade för typ en timme sen av att det var så ljust! Har käkat toast och ska kolla på pll:) Älskar den serien!
 

   Godnatt

Ska gå och lägga mig nu om jag ska orka med en tjejkväll imorn! Ska fixa naglarna innan jag åker till Deniz så kommer blogga om dom imorn , fast vet ju såklart inte vad jag ska måla...


   Inspiration


   Oh shit

Jag har inte bloggat idag! Förlåt asså jag har varit i skolan och jag har bara inte tänkt på det, ska blogga mycket ikväll:) imorn ska jag ha en tjejkväll hos Deniz och det ska bli sååå himla kul:) Så kommer inte upptadera på kvällen alls för måste vara social:)
 

   Har inte bloggat idag

Uppptaderingen har varit sämst de senaste dagarna! Tänker inte gå in på varför... Idag har jag inte bloggat för jag har varit hos natti och pluggat och jag fixade hennes naglar och lite så! Och jag åt middag där och kom hem vid åtta, tog en kort dusch och satte mig och plugga so! Har so-prov imorn och jag kan inte ett skit vilket suger för vi får betyg och jag kommer lungt få typ F, hahha:D

Duschad och fräsch! Snart får jag ny iPhone och då komme ni få bra bilder!


   About bloggningen

Jag har knappt bloggat idag men det har hänt en massa skit men det är löst nu! Men ska bara rensa tankarna under kvällen så bloggar jag mera imorn:)

Så ser det ut med min kamera just nu


   Godmorgon Onsdag

Idag är det onsdag och jag ska gå hem till söta Deniz idag, har ingen bild med henne men kan fixa det idag:)
Igår var jag ju i skärholmen och mamma beställde en ny iphone till mig eftersom den jag har nu är trasig! Det blev en iphone 4s för jag vill inte ha iphone 5 nu när den kommer första gången och det var 3 månaders väntetid:<
Aja ska få en ny iphone med hel skärm sp det är ju asbra:)
 
Har fixat mig helt klart och hade tid över till att blogga, ska lägga ut ett inspirations inlägg innan jag åker till skolan:o
 
 

   Leopard


 

   Köpte en sak

Köpte ett puder för det ser weird ut utan när man har foundation! Aja här är det!

Det är fit me puder från maybeline


   Påväg hem

Är på väg hem från skäris nu, köpte en sak men jag lägger upp bild sen! Var där med Deniz och mamma och vi had det kul såklart! Men nu ska jag ta kort på grejen så ni får se!


   Lies hurts the most

...


   Tjena

Vaknade vid sju och ska nu klä på mig, kan försöka lägga ut dagens outfit! Men nu måste jag skynda mig lite för jag har inte ens sminkat mig eller nånting!
 

   Chill imornbitti

Böejar 9.00 imorn vilket ska bli asskönt! Längtar till att få sova...
 

   Inpsiration


   Vad vill ni?

Vad vill ni läsa om i min blogg, min statistik suger och så! Men den gör ju det för jag vet inte vad jag ska skriva och vet inte vad ni vill läsa om?

   Har rast

Har lunchrast nu och sen 13.20 har jag spanska! Ska bli Najs sen slutar vi ned gympa och efter det går jag hem till natti och är med henne !


   Hej

Hann inte blogga imorse , men jag ska iallafall ha so ju så bloggar mer sen!


   Tjena

Kom hem för ett tag sen, ska plugga snart och försöka sova mycket inatt också så jag orkar vara in top när de tär prov imorn:)
 

   Goodmorning

Vaknade för nån timme sen, men har inte orkat sätta på datan, haha:) Ska till mina kusiner idag igen för att umgås, vilket ska bli najs! Ska träffa morfar där också eftersom han inte kunde komma igår. Jag kommer inte kunna blogga så mycket idag för jag ska plugga till kemiprovet imorn och plugga ikapp matten som jag ligger efter m ed för jag var ju sjuk:)
 
 

   LOLSOTRUE


   Ny kategori!

Har gjort en ny kategori so heter    ~LOLSOTRUE~   och där kommer jag lägga upp blder från lolsotrue som jag kan känna igen mig i, ni kan gärna kommentera om ni också kan känna igen er i nån av bilderna jag lägger upp:)
 
 

   MMMMM

Jag absolut älskar choklad! Så det är vad jag sitter och käkar just nu:)
 

   Tog massa bilder med Vanessa

Tog lite bilder med Vanessa, sååå himla söt! Det är en till bild men nu brorsa ska skicka den till mig senare så ni får se den då!

Både weird och fina


   Är hos mina kusiner

Är hos mina kusiner nu och har varit det i en timme kanske, vi ska spela twister nu, och får väl se hur det går:)

Åt vänster sitter Melissa i mitten Vanessa och på höger sitter jag, jag:D


   Dagens planer

Idag ska jga åka till mina kusiner Vanessa och Melissa, för Melissa fyller år! Hon fyller 5 år idag och hon är sååå himla söt! Men tyvärr har jag inga bilde rpå dom för jag har aldrig fått chansen att ta några bra bilder:) 
 
Har precis duschat och känner mig jättefräsch:) Ska blåsa håret snart och sen ska vi åka iväg och fixa en present till henne:) Kommer inte kunna blogga mellan 12.30 till senare på eftermiddagen:)
 

   Saranghaeyo Doengsaeng

Älskar dig Bästavän , ve tinte vad jag skulle göra utan dig♥
 
 

   Inspiration


   Hehe

Kan inte låta bli att blogga! Har bakat muffins och de blev såååå goda!


   Har so

Jag har so just nu och det är skitråkigt för jag kan ingenting om världen! Men aja , orkar inte blogga idag för jag är skittrött och så så bloggar mer imorn;(


   ...


   Hemma från skolan

Är hemma från skolan nu och sitter och pluggar med Natti! Och vi käkar faktist oreokaor:)
 
 

   Klar

Är klar ned naglarna nu! Och det blev muppade meloner, haha:D


   Kom på en design

Jag vet vad jag ska måla nu och jag kommer använda det här:


   Ska fixa naglarna nu!

Ska fixa naglarna nu men vet inte vad jag ska måla! Har så mycket att välja på!


   Lunch

Äter pannkakor nu med socker! Jag ska defentivt gå till skolan imorn eftersom inget kommer upp igen:)

   Hemma idag

Är hemma idag för jag spydde igårkväll, men det var bara en gång så jag hade nog ätit för mycket pannakakor med grädde, haha:) Sen var jag jättetrött efter skolan och hade så sjukt mycket läxor så var srtessad och då händer sånt! Men jag mår mycket bättre idag, så jag ska till skolan imorn om det inte händer nåt mer!
 

   Plugga plugga plugga


   In school

Är i skolan nu. Hann inte blogga imorse för jag var jätteseg och inte alls pigg så jag hann inte helt enkelt! Jag vet inte va jag ska göra idag? Kanske ska sova?


   ...


   Är hos Ying

Är hos ying och har varit de ti typ en timmer eller nåt nu! Vi har flabbat som in i helvete, och det är så sjukt najs när vi är tillsammans!

   Äta lunch

Ska käka lunch nu! Tar resterna från thai-solen som mamma gjorde! Är klar med vhokladbollarna förresten !


   Ska baka nu

Ska baka chokladbollar nu, bloggar om de senare:)

   Chill dag idag

Idag kommer bli en chill dag, har precis fått en hostatack men det går över! Har inte hostat sen igårmorse så jag tror att det är nån morgon grej:) Idag ska jag vara med Ying, har inte träffat henne på mer än en vecka så det ska bli askul! Ska baka chokladbollar som vi ska äta sen:D
 
 

   Nattbloggning

Det är måndag nu fast jag ska sova, haha:) Har haft jättesvårt att somna den hör månaden och samma idag! Har studiedag imorn så det gör inget om jag ser ut som en zombie men när jag ska till skolan vill jag icke vara en zombie, lol:D


   Ibland hatar jag söndagar

Har tagit mina sprutor och det för förjävligt ont, men jag får stå ut med det länge till!


   X-factor

Kollar just nu på x-factor nu så bloggar senare!


   Inspiration




   Klar

Är klar med naglarna nu och det blev väldigt färgglatt haha:D


   Work in progress


   Käkar frulle

Sitter just nu och käkar frukost och kände mig nyttig idag så har gjort havregrynsgröt!!! Ska fixa naglars sen och kanske sova hos Ying❤❤❤


   Går och lägger mig nu!

Ska gå och lägga mig nu för är astrött och måste sova! Har absolut ingen aning om vad jag ska göra imorn? Vet iallafall att jag ska måla naglarna för har inte gjort det på hundra år!

Sovoutfit


   inspiration


   HAHaha

Lyckas allltid glömma att visa nåt som jag köpt! Eller mamma köpt, hehe:) Mamma köpte iallafalll en ny makeup-remover från nivea till mig för min gamla gjorde ont i ögonen, vet inte varför! Köp inte den om ni har känslig hud vid ögonen som jag! Och konstigt nog så luktar den gott också!
 
sne jag vet men whatever
 
 

   Äntligen klar!

Är äntligen klar med städningen så sitter just bu och chillar framför datan och ska käka om typ en timme!


   Städdag idag

Håller på att storstäda mitt rum nu och komme väl hålla på ett tag! Känns lite weird att lägga ut Bildt på mitt rum så kg gör inte det! Men iallafall ska ta fram godis och sen städa på som attans!


   Ahhh

Hatar när min mobil ändrar mina ord när jag skriver en sak! Skulle skriva åååå i förra inlägget och då blev det Åhus, me no te gusta!


   Me gusta

Åhus är helt kär i den här filmen! Trodde den skulle vara tråkig men nope den var aspännande och lite sorglig på samma gång, speciellt när en liten tjej som hette rue dog och åååå vad jag blev arg på hon som kastade ett spjut på henne! Aja filmen var asbra iallafall, haha:D


   Just nu

Sitter just nu och kollar på hungerspelen så bloggar mer sen!


   inspaaaaration





ser muppit ut men whatevz

   Hejsan

Godmorgon vaknade nyss och sitter just bu och kollar på film med min brorsa! Sov länge idag och det var jätteskönt. Ska käka frukost och det blir äggröra med bacon, mowahahah:)


   Fett bra mix up

Älskar mixups! Ying visade mig den här för länge sen men har glömt och nu när jag såg den kom jag ihåg!
 
 

   Dåligt bloggande

Har bloggat dåligt idag, men jag har mått dåligt och inte tänkt på det alls men jag bloggar nu! 
Jag vet att inläggen är tråkiga utan bilder men jag kan inte göra så mycket åt saken just nu! För det är jättedyrt att laga iphone skärm så ni får helt enkelt stå ut!
 
Fula lilla jag en helt vanlig dag, jag har mobilen för munnen för jag ser inte normal ut alls!
 

   Badmorning

Hej svejs, idag vaknade jag me dont i halsen och lite ont i huvet! Ska sova sen för sov inte särskilt mycket inatt!
Jag ska softa idag, somsagt jag ska inte till skolan den här veckan. Skönt men ändå inte för jag är ju sjuk! Tycker synd om Ying som ska gå till skolan även fast hon är sjuk, krya och ha det bra i skolan YIng♥
 
 

   My savior

Mamma var så snäll att hon köpte nya halstabletter till mig för mina gamla var slut! Och jag märkte att vi hade fett söta minipaket med näsdukar så nu är fet roligare att snyta sig! Btw tappade bort mitt rosa paket i skolan i måndags så fick nöja mig ett grönt, haha:)


   Stänger av datan nu

Ska stänga av datan nu för jag är astrött och mår inte alls bra! Har börjat hosta och så men som tur är så går jag inte coh snyter mig 24/7 längre vilket är askönt:) Kan blogga från mobilen sen, ska göra mig iordning och lägga mig i sängen och chilla! Om jag inte bloggar mer idag säger jag Godnatt nu!
 

   Leopard

 

   Inspiration

 

   Hej Bloggen

Jag vet att jag inte bloggat idag men jag har inte mått bra alls och har bara försökt vila och så! Ska inte gå till skolan den här veckan, för jag är hellre hemma och blir frisk än att vara i skolan och vara sjuk. Ska lägga upp inspirations inlägg till er, både på naglar och på annat:)
 
 

   Godmorgon

Tjenare, går inte till skolan idag heller! Mår inte särskilt bra men ska bli frisk nu, för det är så jäkla tråkigt att vara sjuk!

Thats how i feel anyways


   Tv och data

Sitter vid datan och kollar på tv samtidigt, mår inte särskilt bra! HAr ont i huvet toch håller på att drunka i snor, haha:) Ska sova en stund sen men ska kolla klart på två avsnitt av jersey shore först:)
 

   Inspiration

 
Kunde bara ladda upp en bild?
 

   Godmorgon alla som är vakna

Hej svejs, vaknade för en stund sen! Mår inte så jättebra men ska käka halstabletter och ta nässpray hela dan:) Och när man har ont i halsen så är det bra med soppa, så jag ska ta resterna från igår och käka till lunch! 
Vet inte hur jag gör imorn men vi får se hur jag mår helt enkelt:) Igår skulle jag ladda ner skype för jag skulle snacka med Ying, men nej då bestämmer sig datan för att jag måste autiensiera, liksom WTF? Aja ska käka frukost nu och kolla på några avsnitt av jersey shore:)
 

   Jersey Shore

Sitter och kollar på jersey shore på datan, skulle sova men det gick inge bra! Mår sämre än innan och livet bara leker med mig just nu... Ska käka nått mer nu och sen försöka sova!
 

   Hemma från skolan nu

Är hemma från skolan nu, gick hem för mådde inte alls bra! Är förkyld, har ont i halsen och huvet. Ska käka lunch nu och sen sova lite tror jag:) Ska vara hemma imorn även om jag mår bättre för jag vill inte börja må dåligt i skolan igen och sen behöva gå hem!
 
lol

   Dagen outfit

Eftersom jag inte mår så bra kör jag på en Chill outfit med mina mysstrumpor:)


   Tjena

Är klar nu och är så sjukt trött och mår inge bra alls ! Men går till skolan iallafall:)


   Har vaknat igen

Andra gången på två dar som jag vaknar mitt i natten! Fast den här gången är jag förkyld, haha:) ska försöka gå till skolan ändå !


   Busy day

Har typ städat hela dan och så har vi varit och handlat:) Ska ta det chill nu och sen göra nåt kul!
 
 

   True so true


   Vad gör jag uppe?

Ja vad gör jag uppe? Jo jag kallsvettas och har ont i ryggen, vaknade för typ 10 min sen och har sen dess hunnit gå på toa och spela spel på mobilen:) ska försöka somna om snart! Måste få sömn..

Gammal bild


   ~


   Målat naglarna

Har målat naglarna nu och jag gjorde lite slarvigt men det funkar ändå, tänkte att jag ska börja lägga upp bild på vad jag använder till varje nageldesign!


   Hade glömt bort

Har glömt bort att visa mina nya nagellack som jag fick av min brorsa för några dagar sen, båda är från Claudia!
Den rosa heter: carnation pink nr 105
Den glittriga heter: sparkling silver nr 158.


   Godmorning

Hej svejs, har varit vaken i 1,5 timme nu och bara kände att nej jag måste blogga:) Så nu gör jag det! Ska käka frukost snart och sen ska jag... Nej jag vet inte vad jag ska göra naej:)
 

   Orkar inte

Jag bara orkar inte med mitt liv och jag orkar inte ha ont längre och jag orkar inte må dåligt längre!


   Finally home

Är äntligen hemma, och ja jag vet att jag slutade 13.45 och är hemma nu men så är det när man har ont och går som en snigel, har iallafall bakat en kalddkaka nu och ska lägga mig under täcket och kolla på film, myyyyys:)
 

   Tråkigt ja det har jag

Sitter och väntar på gympaläraren, ska inte vara med för har asont i armen och mår illa efter sprutan så jag ska göra fotövningar istället:)


   Chill morgon

Jag sitter just nu i soffan och spelar wordfeud som tidsfördriv, haha:D Ska ta livmoderhalscancer vaccination idag och som tur är så är det sista gången, och jag har bedövningsplåster så det är lungt! Fast det gör ju ont när dom sprutar in vaccinet men det ska nog gå bra:) Har en lång skoldag framför mig men det ska gå bra bye bye


   Dålig bloggning idag

Har bloggat dåligt idag men jag har varit med natti och jag hann helt enkelt inte blogga, vi bakade kladdkaka men jag hann inte ta kort på den eftersom vi åt upp den så snabbt, haha:D


   inspiration


   Plattar håret hos Ying

Ying plattar mitt hår nu och sorry för minen, haha:D


   Chill dag idag

Vi hade sovmorron idag och vi börjar 09.15 med slöjd sen har vi språk och lunch och sista lektionen har vi matte sen slutar vi, och vet ni att det är ju FREEEEDAG imorn:D


   Yukiumi








 

   Hemma

Är hemma från skolan nu, är så sjukt trött och har ont i fötterna:) Men ska gör mig själv gladare genom att kanske baka eller fixa naglarna:)
 

   @school

Är i skolan nu och jag väntar på Ying, ska möta henne när hon kommer :) älskar den där ungen Asså! Aja har ju skolfoto idag, ska fråga Ying om jag kan låna hennes telefon att ta egobilder med eftersom min är skärm är trasig!


   Nails

Målade naglarna nyss men jag blev inte alls nöjd, ska måla om dom imorn!


   Åååå vad jag har längtat

Mitt efterlängtade leopardtäcke har kommit !!!! Och nya svarta tights


   Paket

Har fått hem ett paket!


   Planer

Sitter just nu utanför skolan och väntar på mamma! När jag kommer hem ska jag duscha, fixa naglarna och välja kläder till imorn, har ju skolfoto! Buhu, le med tänderna nu, haha:)


   Ingen blogglust

Har ingen blogglust längre, och har typ bara bloggat i två veckor ! Statistiken sjunker även hur mycket jag än försöker att få upp den! Jag får jättegulliga kommentarer men inte ofta. Kanske ska sluta blogga jag har inte bestämt mig än?


   Tjo bre

Tjenare, glömde att blogga när jag kom hem men gör det nu! Ska åka och handla nu och vet inte när jag kommer hem:)


   inspiration




   Godmorgon

Är helt klar och fixad nu, ska bara packa ihop gympakläder! Börjar 8.40 så hade lite sovmorgon också:) Det kommer bli en lång dag och veckan har bara börjat, bloggar om jag hinner under dagen:)
 
btw, asgammal bild, har inte ens den telefonen nu:)
 
 

   Goodnight

Ska sova nu, ska ju upp imorn till skolan , yippie... Aja vet inte vad jag ska ha på mig imorn?


   About bloggningen

Har bloggat dåligt de senaste dagarna, har varit med Ying hos henne moster och så:) ska duscha när jag kommer hem för har fått ansiktsmask i håret, haha:) bloggar senare! Ska vara social


   Nya naglar

Ying fixade mina naglar nyss, blev asnöjd:)


   Nu är de klara

Äntligen klart, de vart inte så snygga men ska, dem vr goda iallafall:€ Vet att dom ser ut som bajs men dom var faktiskt jättegoda!


   Ingen lust

Hade ingen lust att blogga imorse, men iallafall hållet på att baka just nu! Ska bli gott med hemmagjorda chokladkakor:)


RSS 2.0